KANO- en KAJAK PAGINA

 uw locatie: www.bootbouwer.nl   kano- & kayak pagina
Bear Mountain Boat Shop: Chaacreek
Deze pagina is bedoeld om kano- en kayakliefhebbers rechtstreeks te brengen op die plaatsen in de site waar specifiek op het kano´┐Żn gerichte zaken zijn te vinden. Wilt u vandaar weer terug naar deze pagina? Gebruik dan de knop -kano's & kajaks- in het hoofdmenu links.

BOUWTEKENINGEN

Bear Mountain Boat Shop: Lorna De Bootbouwer biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van bouwtekeningen voor kajaks en kano's. In de eerste plaats zijn er de ontwerpen van Bear Mountain Boat Shop. Schitterende kano's en kajaks, zowel in klassieke als eigentijdse vormgeving. Al deze boten worden gebouwd volgens de stripplanked techniek. (op de FAQ-pagina's vindt u meer uitleg over de verschillende bouwmethoden).

MacGregor

Op de pagina's van Iain Oughtred vindt u zijn versie van de stripplanked gebouwde open kano, de Beaver. Daarnaast vindt u er een tweetal klassieke (volledig traditioneel of in overnaads multiplex gebouwde) kano's.

Selway Fisher zeilkano

De breedste keuze vindt u op de kano & kajakpagina van Selway Fisher: hier vindt u een ruime sortering bouwtekeningen in verschillende bouwtechnieken, waaronder ook een aantal eenvoudig te bouwen modellen in de stitch & tape techniek.

BOEKEN over KAJAKS en KANO'S.

Ted Moores - Canoe CraftVoor wie het bovenstaande aanbod nog niet volstaat: op de speciale kano & kajak boeken-pagina zijn een aantal handboeken opgenomen met behulp waarvan men zonder verdere tekeningen direct een kano kan bouwen, al heeft men hierbij dan meestal niet het gemak van tekeningen op ware grootte. Daarnaast vingt men op deze pagina boeken over verschillende andere zaken rond (de bouw van) kano's.

En natuurlijk vindt u verspreid door de site nog tal van zaken die ook voor de kano- en kajakbouwer interessant zijn zoals een breed aanbod van bouwmaterialen, gereedschappen en beslag. In de nabije toekomst zal het specifiek op kano- en kajakbouw gerichte aanbod nog verder uitgebreid worden. Overigens geldt natuurlijk altijd: kunt u iets niet vinden, Neem dan contact op!

Selway Fisher kajak

terug naar pagina-begin