WATER CRAFT. 

 uw locatie: www.bootbouwer.nl   Water Craft start-pagina
abonnementen losse nummers proefpakket back-issues

Water Craft - sept/okt 2003WATER CRAFT.

WATER CRAFT is een schitterend tijdschrift onder redactie van Pete Greenfield, die eerder de basis legde voor de bladen Classic Boat en The Boatman. Een vergelijking met het Amerikaanse magazine Woodenboat ligt voor de hand: Water Craft beperkt zich evenwel niet uitsluitend tot het werken in hout. Het blad behandelt de bouw van betaalbare en milieu-vriendelijk gebouwde boten in elk denkbaar materiaal. Hout blijft hierbij overigens toch wel een speciale plaats innemen!

Water Craft heeft met name de liefhebbers van klassieke jachten en traditionele boten veel te bieden, maar stelt zich toch vooral ten doel alle aspecten te bestrijken van de bouw van boten, van ontwerp tot proefvaart.Water Craft - sept/okt 2003

Het tijdschrift is een bron van ideeŽn voor de zelfwerkzame bootbezitter en levert eindeloos veel inspiratie voor het bouwen van eigen boten, met inbegrip van bronnen voor bouwplannen. Water Craft doet regelmatig verslag van nieuwe technieken, gereedschappen, materialen en uitrusting. Elk nummer bevat ter zake kundige en onpartijdige testen van boten, van kano tot kajuitjacht. Als u van plan bent een boot te gaan bouwen of restaureren, is Water Craft uw blad!

Water Craft - mei/juni 2003Water Craft verschijnt twee-maandelijks: eind december, februari, april, juni, augustus en oktober.
Het blad is in Nederland maar zeer beperkt verkrijgbaar in de losse verkoop. Voor € 11,25 (inclusief € 3,95 verzendkosten*) sturen wij u het meest recente nummer toe. Geeft u het verzend-adres a.u.b. even door per mail of telefoon! De belangrijkste punten uit de inhoud van het laatste nummer vindt u onder de rubriek Nieuws.
Uiteraard kunt u het blad ook bij abonnement toegezonden krijgen; klik daarvoor op de knop Abonnementen hieronder. U wordt dan doorgelinkt naar de Engelse Water Craft-site.
Geeft u er de voorkeur aan om Water Craft op geregelde basis door ons toegestuurd te krijgen, neem dan even contact op per telefoon of e-mail.

Binnen Nederland verzorgt door de Bootbouwer ook de levering van back-issues. Van een aantal eerdere nummers van Water Craft hebben wij voor de echte liefhebber nog een beperkt aantal exemplaren beschikbaar.

U wilt wel eens een proefpakket? Maak onder vermelding van "proefpakket WC"  € 26,90 (afhaalprijs: Ä 21,95) over op IBAN NL97 RABO 0355 8715 21 t.n.v. de Bootbouwer te Steenbergen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een selectie van 5 door ons gekozen oudere nummers plus het nieuwste nummer van Water Craft!
Vergeet niet een verzendadres door te geven (per telefoon of mail).

abonnementen losse nummers proefpakket back-issues

terug naar pagina-begin